Valparna drygt 3 veckor

I fredags blev de 3 veckor, det söta gänget! De har flyttat till större bostad innan helgen och har börjat busa och morra åt varann. Sista två dagarna har de fått komma ut i vardagsrummet nån stund för att börja se lite av världen utanför hundrummet. Alla valpar är svartpigmenterade och har otroligt mycket pigment med nästan helt svarta nosar redan.

Anna som äger pappa Joker kom förbi och hjälpte till att fota lite idag. Det blev så fina bilder på de allihopa. Tack snälla du, jag vet hur pressat schema du har!

Jag kommer döpa kullen på temat All...som får stå för allt som är viktigt i livet, vi alla går igenom saker då och då som förändrar oss. Men kärleken, styrkan och drivkraften är det som tar oss framåt även i de tyngsta stunder. Jag är så tacksam att min fina son hjälper mig och är med mig på den här resan med kullen, det var så nära att det sett helt annorlunda ut <3

Brindle tik

Brindle tik

Brindle tik

Fawn tik

Brindle hane

Fawn hane

Fawn hane

Fawn hane

Fawn hane

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln