Vi har valpar nu

Natten till igår fredag så födde Uma sina valpar, och det blev hela 9 stycken små underverk. Allt gick så himla bra även om det tog några timmar innan alla var ute. Alla valpar är starka och pigga, de diar som de ska och Uma är verkligen en supermamma som inte lämnar sina små med blicken. På nåder får jag med henne ut och rasta men hon skyndar sig tillbaka för att pyssla om dom igen.

Det blev fem hanar, fyra tikar och valparna har lite olika färger och tecken, några verkar bli fawn med vita tecken, några brindle med vita tecken. Det visar sig mer och mer framöver vad deras färg blir till slut ..

MIn första helt egna kull, med mitt egna namn. Ni är så välkomna
till världen små Moorecakes!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln