Det blev seger!

Igår var det trav uppe i Skellefteå, och tre av Ninas uppfödningar startade. Banan var hemsk av regnet, och man till och med gick och besiktade banan mellan loppen för att se att den var säker! Bägge damerna SOMEBODY'S PROMISE och SOMEBODY'S MIRACLE galopperade bakom bilen då de hade spår 4 och hamnade mitt i leran som sprutade bakom bilen, de fullföljde loppen men hade inget med placeringarna att göra. 

Däremot fick äntligen SOMEBODY'S DESTINY "Ernst" vinna för sin tränare och kusk, Stefan Johansson. Han har i senaste starterna två 2:a platser och två 3:e platser så han var så väl värd segern! Loppet var 2640 m auto, och han gick från sista plats efter en lugn start och en störning 800 m från mål till att vinna..fina, fina Ernst! Grattis till hans ägare, tränare och skötare, förstapriset var 25 000:- 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln