LC helg .. och Pajen <3

I helgen åkte jag, Nina till Boden med husvagnen på Lure Coursing prov med fina sonen, Kakan, Strumpan och våran LC maskot Sally! Det blev ett mycket trevligt prov med många glada och nöjda människor, god mat och många skratt. 

Kakan och Strumpan tävlade utan större framgång men vi är mest med för att de tycker det är så grymt roligt, Kakan går knappt att hålla på startlinjen och denna helg fick hon springa ett lopp pga en lätt hälta efter första loppet som dock gick över snabbt men jag ville inte riskera något med henne. Strumpan sprang bägge loppen som en raket, våran fina tant <3

Vi fick också träffa MhaLhi's Oh My Apple Pie "Pajen" på söndagen då han var där med sin familj, för storebror Uno fick testa springa en raksträcka vilket han gjorde med stor glädje! Pajen blev så glad när hans "kennelmamma" var där, i Boden ;)
Underbara, fina valp .. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln