Vinterljus ..

Det är inte lätt att fota nu men vi vet att det blir snart bättre tider, med vår, sol och härliga dagar! 

Här fortsätter dagarna med återhämtning vid brasan efter korta men många promenader på olika ställen runt byn. Tack och lov för skoterspåren som börjar dyka upp på fler ställen än där vi kört upp själva. Vi köpte ju en gammal skoter tidigare i vinter, just för att kunna hålla upp våra promenadspår ... sedan kan man inte sticka under stol med att vi som är från Lappland uppskattar friheten med att dra iväg över myrarna när andan faller på :)

Vi kikar lite i kalendern, och planerar semester och utställningar. Och funderar lite på om vi ska ha någon fler kull i Kennel MhaLhi's, i år.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln