Älskade Strumpan!

Några veckor innan hennes 14-årsdag tog våra dagar tillsammans slut. Strumpan, min allra första whippet, det första chipset i påsen som fick mig att vilja ha fler.

Fantastiskt snälla, mjuka och fina Strumpan. Hon som älskade att sträcka ut på ett Lc fält när hon var lite yngre, hon som pep efter mat så fort klockan slagit en minut för länge, hon som stod bredvid och gnällde till någon klev upp om cavebeden var upptagen. Hon som alltid var först ute på plats när solväggen tinat fram på våren! Hon som Melvin vuxit upp med, och som var den bästa första hund man kunde tänka sig. Vi har så många minnen tillsammans under alla år, som vi nu bär med oss.

Jag var förberedd, hon skulle snart fylla 14 år och kroppen började bli trött även om hon hängde med oss ut som vanligt på våra turer , såklart i sin egen takt. Tyvärr fick hon en akut PYO och våran sista biltur ihop låg hon nedbäddad på framsätet brevid mig lugnt och sov. Hon fick ett väldigt lugnt och fint avslut, tusen tack till Din Vet och Anna-Lena.

~ Carry on Liberian Girl ~
2010-2024
Today became the day we had to say goodbye, for this time. You was our first whippet, always happy and so kind to everyone who met you. The best friend I ever could have.
I wish you lovely days with the sun warming your coat, days with playing in the woods and days running at the fields. I wish you lots of rabbits to chase and the softest rest at nights, under sparkling stars.
We will miss you every day at our walks and here at home near the fireplace it will be an empty space.
Strumpan, you will always be with me!

Min älskade hund, Carry on Liberian Girl. Njut där i solen, med vildkaninerna hoppande över ängarna. Jag saknar Dig här hemma!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln