Solen återvänder!

Det är fortfarande ruggigt kallt, över -20 grader till och från. Januari var ännu kallare under en lång period så här hos oss blev det mest mys inne vid brasan och korta, snabba svängar ute. Det känns nästan som man varit i ide, de lediga helgerna har jag tillbringat all tid hemma med hundarna, eldat i kaminen och bara laddat energi. Strumpan börjar bli gamml, hon fyller 14 år nästa månad .. lilla fina snälla tanten.

Jag har iallafall anmält till årets två första utställningar, och siktet i år är inställt på att få någon champion, jag har två som är så nära! Fjolåret bjöd ju på en svensk & finsk champion och en INT champion, helt galet faktiskt med de få utställningar vi var på. Mina fina hundar..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln