Gällivare 2023

Sedan bar det av till Gällivare, mina hemtrakter! Vi började med INT utställning på fredagen och jag fick sällskap av min pappa i tältet..där jag hoppades mest på ett sista CACIB för lilla xolon Mira och det gick vägen! Tjoohoo.. dömde gjorde Kurt Nilsson.
Wonderland Itar Sheyenne BT-2 CACIB (C.I.B, väntar på beskräftelse) så nu kan hon lägga Internationell champion till sina titlar :o)
Tack för så fina foton under helgen, Lena Emmoth!

Jag ställde även Uma som blev 1 bkk ck och Skroot 2 ökk ck.
domare; Per Lundström.
På lördagen hade Xoloitzuintle & perro sin pelo sin peruklubben officiell rasspecial med domare; Leni Finne, Finland. Det var så trevligt och Mira blev 1 chkk dock utan ck men vi fick fina priser av klubben.

Gällivare bjöd på fina dagar i sol och värme. Jag passade också på att träffa mina vänner och släkt, på söndagen kunde jag sitta och se på utställningen en stund. Det är sällan man hinner det annars..men jag skulle ju stanna kvar hos min pappa under veckan och semestern hade ju just börjat.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln