Vilken början!

Året har sannerligen börjat fantastiskt bra! Det allra viktigaste är att min son återhämtar sig, och jag är så himla tacksam varje dag!

Nytt kennelnamn, ny hemsida, ny logga och nya fina framgångar för hundarna. Vi har hunnit med utställningar i Vännäs, Gällivare, Oulu, Piteå och Råneå. Framöver är tanken att jag ska till Överkalix och Bjurholm, där vi har både utställning och Lure Coursing under vår fina Vinthundshelg. Jag ska försöka sammafatta resultaten lite..jag börjar med Vännäs.

Där ställdes MhaLhi's Just Keep The Secret "Matisse" för första gången en dag på Svvk Norra. Det var mest för att få en bedömning på honom, men som han började! Vann öppenklassen, BH-2 med CERT för domare; Marion Marple, Tyskland. Wow, vilken debut .. det var helt oväntat för mig även om själv tycker han är så snygg!

MhaLhi's Stay With Me Darling, Uma blir 1 ökk, ck, BT-3 RES-CERT
Skk NORDIC för Andre Van Der Broek, Nederländerna. 
På Svvk blir hon BT-4 och BIS-BRUKS och MhaLhi's Moore Than You Expected, Skroot 1 ökk oplac BT. Kennel MhaLhi's BIS-3 uppfödare.
Jag och hundarna hade en härlig helg på campingen i närheten med fina valpköpare och vänner, god mat och massor av sol.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln