Så blev det Moorecake

Ibland svänger det i livet.
Det var dags, jag är inte längre en del av MhaLhi's och här är mitt nya kennelnamn men lite av den gamla hemsidan är kvar för det var lättare så och det finns så mycket minnen samlat här på sidan. Jag är och kommer alltid att vara så himla glad & stolt över alla fina MhaLhi's hundar jag & Malin fött upp tillsammans!

Vi hade ett helt otroligt framgångsrikt 2022 i ringarna som jag ödmjukt är så himla tacksam för, för det är verkligen inte enkelt! Våra hundar presterade inte bara i ringarna utan även på fältet och när jag skriver det här har årets första prov varit där jag startade 3 hundar och alla sprang fina lopp. Meera 3:a och Uma som också var 3:a, snubblande nära ett Lure Coursing championat sånär som på 1 poäng. Matisse som flyttade hem ifjol, och tog licens på hösten gjorde sitt första prov och blev 5:a efter två superfina lopp.

Fina Lumi, MhaLhi's Moore Than Perfect for Me blev 2:a med CERT i sitt första prov. Hon har också hunnit bli BT-4 på Svvk Norras utställning i Boden i mars.Varmt grattis Louise med familj, hon är så fin och har det så bra hos Er!

I helgen som var fick jag äran att visa vackra, grå Bello igen, MhaLhi's Cake My Day på SNKK Piteå NAT till BH-3 och jag hoppas han får ännu ett fint
år han med! Tack Carina & Tommy för att Ni alltid är så fina, ni gjorde min dag!

Förresten, bara häromveckan fick jag & Malin ta emot pris på VBKK årsmöte för våran placering på top 100 listan i Sverige för våran fina grupp whippets som bla, var BIS 2:a Uppfödare i Överkalix i augusti. Så roligt att bli så firad tillsammans med några andra placerade uppfödare i Västerbotten.

Nu blickar jag framåt, och tackar varje dag efter några tuffa månader då min son var med om en väldigt svår olycka i december. Glöm inte se allt det vackra omkring Er, livet kan svänga så fort! Vi ses framöver, kanske vid någon ring nånstans.

/ Nina


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln