November, så fort det går..

Äntligen en stund vid datorn, och en liten uppdatering. Ibland finns tiden
till allt, och ibland känns det som man inte har tid för något. Idag tog jag ut
kameran och slås varje gång över hur roligt det är att fota, ska verkligen försöka ta mig den tiden igen!

Utställningssäsongen är slut för våran del, och nu ska vi ladda upp för nästa år. Vi har verkligen haft ett helt fantastiskt år i ringarna med våra fina hundar!! Det är verkligen inte lätt, och varje gång det går bra är man så otroligt tacksam för det är ingen självklarhet..jag ska återkomma till en återblick i ett annat inlägg.

Inte nog med toppenresultat i ringarna, så har vi även tävlat Lure Couring där Uma varit snuddande nära att bli champion men vi får hoppas på det till nästa år!
Matissé har ju flyttat hem till Södervik igen under sommaren,  och har fått hänga med på våra resor. Han fick prova LC som han såklart älskade, både han och Skroot sprang sin licens utan några problem så nu får de också tävla nästa år.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln