Storslam i Överkalix!

13/8 Nat. Överkalix, domare på chinese crested dog Siv Sandö, Norge
Doctor tog slorslam med att bli både BIR OCH Bir-veteran!
Hans vackra dotter Leeloo vann juniorklassen med CK för att sedan sluta som bästa tik-3! Grattis Anja & Adam!

 

14/8 Nat. Överkalix, domare på xoloitzcuintle Sanna Vakkilainen, Finland
Mira BIR!
Domare på whippet Jari Partanen, Norge

Våran lilla Skrot slår till med att bli bästa tik-1 med CERT och sedan BIM! Helt fantastiskt! Uma 2ökk med CK & bästa tik-5, Bello ökk2 med CK & bästa hane-3, Ture 2jkk med CK och Flora 4ökk med exc. Stort grattis till ägarna av dessa juveler! 
Inte nog med dessa fina resultat, kennel MhaLhi´s uppfödargrupp med whippet vann och slutade på en hedrande BEST IN SHOW-2 placering (domare Siv Sandö, Norge) Snacka om att vi är glada, stolta och tacksamma över över våra fina hundar & valpköpare!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln