Det lackar mot jul .. 

Tiden verkligen rusar fram .. och livet känns lite på paus iochmed detta eländiga Covid viruset! Vi hoppas livet blir lite mer som vanligt året som kommer..

Här i flocken mår alla bra, även om Uma fick en otäck skada i skogen för en månad sedan, där hon rev upp ljumsken. Det har blivit många besök hos veterinär och många jobbiga dagar med tratt men nu är det snart helt läkt. 

Vi planerar lite för valpar nästa år och var och ögonlyste några av våra Ccd hos Gertrud i Skellefteå. Juicy & Doctor var UA men Sally hade en liten anmärkning som ska kollas om 1 år igen-trist men det är bara hoppas det var något tillfälligt.
Planen är att para Meera också nästa år, beroende på hur tävlingssäsongen verkar bli OCH om det är genomförbart att resa till en hane, så det får vi se. Hon ska isåfall också hälsoundersökas först, på ögon och hjärta.

Vi håller Er uppdaterade, var rädda om Er och njut av december med massa hemmamys, ikväll börjar ju JUL MED ERNST .. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln