Det närmar sig jul!

Snart är julen här, med allt vad det innebär. Ledighet, god mat, familj och massa mys. För att inte glömma, de långa turerna i skogen med hundarna, efter nån väg i närheten med snötyngda träd. Vi har hunnit ha vårat mysiga, traditionsenliga julfika med fina vänner, besöka julmarknaden på Gammlia och Nina har varit på Stora Stockholmsutställningen med Mira & Kakan. Det var en mysig helg på hotell, med fina resultat i ringen. Mira BT-2 och Kakan 3:a bästa veteran med inlånad handler då det tyvärr krockade i ringarna. Underbara flickorna, så mysiga att ha med sig <3

Våra Ccd valpar är 2,5 vecka och alla har öppnat ögonen och utforskar lådan. Jap är en fantastisk mamma och lämnar inte dem mer än för gå ut korta stunder... 

Våran fina Ike har flyttat, och fått namnet Matisse. Stort lycka till med honom Enya & Alex, vi är så glada att han är hos er <3
Uma och brorsan Peikko busar allt de bara kan i snön, och de vill knappt komma in. Peikko är såld men bor kvar hos oss tills hans matte & husse kommer hem från varmare breddgrader framåt våren. De längtar verkligen efter honom! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln