Skäms på oss!

Vi har verkligen varit dåliga på att uppdatera hemsidan, detta ber vi om ursäkt för! Dagarna går i en rasande fart & kanske blir man lite segare nu när mörkret smygit sig på... Bättring på oss!
Förra helgen var vi i Seinäjoki, Finland, på utställning. På "kineserna" var domaren Tatjana Urek, Slovenien. Snuppe vann klassen med en kanonkritik, och hade en enhundsshow som fick hela ringside inklusive domaren att skratta. Underbara tokiga hund! Kakan ställdes i championklass där hon placerade sig som trea med CK. Dömde whippet gjorde Gerard Jipping från Holland. Resan var väldigt mysig, med hundar, vänner och shopping. Det enda tråkiga var stormen som slog till när vi skulle ta båten hem... Urk!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln