Idag är en speciell dag!

Valparna har ju blivt 4 veckor och de första spekulanterna ska få komma och kanske välja just den de helst vill ha, det ser vi verkligen fram emot! Sedan går veckan som kommer i samma anda, men vi har spritt ut besöken. Vi hoppas på värme och sol så hela kullen kan få visa upp sig ute. Bilderna är från igår då faktiskt solen visade sig på kvällen så vi hann med ett par timmar ute. Valparna har också hittat sitt favoritställe att sova på inne, HAJEN fast den rymmer som synes knappt sju stycken så det blir lite trångt ;)

Igår kom "farmor" Anita hela vägen från Helsingfors för att träffa de små och passa på att ställa ut valparnas vackra pappa "Bali" i Piteå idag, lördag. Vi önskar de stort lycka till och ikväll kanske vi får till några bilder på valparna innan de ska vända tillbaka till Finland med färjan.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln