Dagarna går..

Idag blir det ett blandat inlägg! Det finns inte riktigt tid att uppdatera så ofta som vi borde, det är så lätt att fastna i "valpbubblan" Vi har iallafall även hunnit med sonens examensdag, midsommar med några vänner och lite annat såklart. Våran granne, Ragnhild kom förbi och visade upp sin lagttovalp "Zelda" häromdagen.

De andra hundarna får sina dagliga turer i skogen, och vi har börjat ta korta cykelturer. Kakan lämnar inte sina valpar mer än nödvändigt och vill mest hålla sig kring gården när hon är ute. Då och då kommer hon ut till oss för att se hur livet utanför valprummet är. Vi har sovit med henne tills nu, men nu är valparna så passa stora, goa, runda och sover gott om nätterna så vi kan slappna av lite. Om ni visste hur glada vi är över denna valpkull, och otroligt tacksamma att allt gått så bra! Man hör och ser att det ibland kan gå på tok också. Det är en sån härlig tid och vilken tur vi kan vara lediga och uppleva detta ihop.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln