Dagarna går, snart är det sommar!

Oj så härligt det är när vi börjat få lite värme! Vi passar på så fort vi är lediga att pyssla i trädgården, vara ute med hundarna i skogen, planera sommaren och semestern. Hundarna passar på att sola så fort de får chansen, de älskar verkligen sina liggplatser vid solväggen!

För Kakan börjar det bli lite tungt nu, det syns nästan för var dag hur magen förändras och växer.. det är så spännande, våran vackra, vänliga, och underbara Kakan ska bli mamma snart. 

Ärtan & Ernst har det bra hos Marita, synd att vi inte kan vara där varje dag! Han är verkligen bedårande..det är dags att åka dit snart igen! Hingst är bokad till Ärtan i år, hon kommer betäckas med Make it Happen-en bildskön rätt så ny hingst som börjat mycket lovande i aveln med flera miljonärer redan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln