I väntan på våren...

Veckorna går fort, vi är i full fart med att planera våren och sommaren för Kennel Mhalhi's Vi längtar tills vi får hämta hem husvagnen, piffa och dra iväg på någon tur! Fast vi har redan hunnit gå i affärer och drömma om en ny fin vagn..

På hundfronten har vi hunnit planera, anmäla, boka boende och kolla över vaccinationerna till några utställningar i vår. Vi har oxå fått känna på hur det är att ha hane hemma, när två av tjejerna löpt. Det gick över förväntan, men som tur är-har vi en
fin vän som förbarmade sig över honom när det var som mest spännande ;)

I helgen var vi på besök hos Kennel Medali, Anna Lindberg och hälsade på hennes fantastiskt fina whippetvalpar som är 4 veckor! Det är så roligt och lärorikt att se andra uppfödares hundar, och prata sund hund över en fika. Tack Anna :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln